Oddny Miljeteig har fått brystkreft

Publisert: 2015-08-05 12:00
Del:

Tidligere i sommer, etter undersøkelse på Haukeland Universitetssykehus, fikk nestleder i SV og 1. kandidat for SV i Bergen Oddny Miljeteig påvist brystkreft.

– Først og fremst er vi opptatt av at Oddny skal få ro til å bli frisk. Oddny er ikke bare en partkollega, men også en nær venn. Det er tungt når noen du er glad i blir alvorlig syk, sier leder av Bergen SV, Gina Barstad.

Nå ber hun alle SVere legge inn et ekstra gir for Oddny i valgkampen.

– Vi mister den formidable kraften som hun er i en valgkamp. Men selv om hun ikke er med i valgkampen er hun fremdeles vår soleklare førstekandidatat som ingen kan erstatte. Jeg tror samtlige i SV er klare for å ta en ekstra valgkampøkt for Oddny, sier Barstad.

Selv sier Oddny, - «Eg kjem attende, og eg oppfordrar alle SV-arar i heile landet til å ta ei ekstra valkampøkt for meg!»