Vi søker valgkampsekretær i Bergen SV

Publisert: 2015-05-08 14:02
Del:

Bergen Sosialistisk Venstreparti skal i forbindelse med lokalvalgkampen 2015 utvide antall ansatte. Kontoret er plassert i Bergen, og vil i perioden ha fire ansatte. Bergen SV lyser nå ut stilling som valgkampsekretær. Valgkampsekretæren er en 100% stilling, ansatt i et engasjement som varer fram til lokalvalget.

Vi ser etter en person med: Erfaring fra organisasjons- eller partiarbeid. Erfaring fra kampanjearbeid. Skrive- og/eller mediaerfaring

Valgkampsekretæren vil i tett samarbeid med Bergen SVs ledelse og kandidater planlegge aktiviteter, ha ansvar for den praktiske gjennomføringen av Bergen SVs aktiviteter i valgkampen og drive informasjonsarbeid (inkl. kommunikasjon i sosiale medier). Stillingen innebærer varierte arbeidsoppgaver, og vi søker etter en strukturert og arbeidsom person. Kjennskap til SVs politikk er nødvendig. Du har gode samarbeidsevner og ønsker å stå på for SVs politikk. Valgkampsekretæren vil jobbe tett sammen med tillitsvalgte og kandidater i Bergen SV spesielt, men også resten av kontoret, tillitsvalgte og kandidater i Hordaland SV. Arbeidsgiver er Bergen Sosialistisk Venstreparti.

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver, hektiske dager og et klart mål: Gjøre Bergen til en mer rettferdig, feministisk og grønn by!

Engasjementet er fra 3. august til 14. september. Det er også ønskelig med en uke med opplæring før sommerferien, men dette er ikke et krav og eventuelt tidsrom kan avtales nærmere.

Send søknad og CV til soknad@bergensv.no Spørsmål kan rettes til lokallagsleder Gina Barstad 976 55 132, eller ginabarstad@gmail.com Søknadsfrist: 22.mai