Bidra til Bergen SV i valgkampen

Ønsker du å være med og bidra til et politisk skifte i Bergen? Vi trenger din hjelp for å få dette til! Det viktigeste du kan gjøre er selvsagt å stemme SV, men det er mange andre måter du kan bidra i valgkampen.

Bli medlem

Ved å bli medlem hjelper du oss å vokse, og du får muligheten til å påvirke politikken innenifra. I tillegg får du nyhetsbrev pr. e-post og mulighet til å delta på møter, konferanser og andre arrangement. Meld deg inn!

Bli frivillig i valgkampen

Vi har behov for frivillige som kan stå på stands, dele ut materiell i postkasser og være med på morgenaksjoner. Det krever ikke mye tid, og du kan delta så mye eller lite du selv ønsker. Bli aktivist i Bergen SV ved å sende en e-post med navn og mobilnummer til aktivist@bergensv.no eller en SMS til 93 88 34 64. Du binder deg ikke til noe som helst annet enn å bli kontaktet om å delta.

Delta i debatten

Bergen SV er på Facebook og Twitter. Del nyheter og politikk og diskuter med andre på sosiale medier. Fortell venner om vår politikk og diskuter med kolleger. Overbeviser du en person til å stemme SV er det til stor hjelp.